Ligging

Het ontwerp van het Botel in de vorm van een drijvende accommodatie speelt in op de toeristisch/recreatieve potenties van Maasbommel als dorp aan rivier de Maas. Van oudsher is Maasbommel zelfs een echte Hanzestad!

Vanuit de thuishaven Maasbommel zijn er excursies mogelijk naar b.v. de Bierbrouwerij in Ooijen of de Tuinen van Appeltern. Het leuke is dat deze locaties zowel per boot als met de fiets of Solex te maken zijn..

Het prachige natuurgebied De Gouden Ham waarin het Botel voor Pampus gelegen is.

In de bufferzone tussen bebouwing en het landelijke rivierenlandschap zoekt de recreant rust, ruimte, persoonlijk gastheerschap en kleinschalige voorzieningen. De toenemende belangstelling voor actieve korte vakanties in eigen land,fietsen, wandelen, watersport, beleving van de natuur en cultuurhistorie sluiten naadloos aan op wat het Land van Maas en Waal te bieden heeft.

Het Botel als scharnierpunt tussen stadsdrukte, rust en ruimte op de rivier maakt de relatie land en water tastbaar. Jong en oud genieten van het water op een van de mooiste watersportlocaties van Nederland.

De thuishaven van Botel voor Pampus is in het recreatiegebied de Gouden Ham tussen Maasbommel en Appeltern. Dit 340 ha grote recreatiegebied is gelegen in het Gelders Rivierengebied.

Gelegen in het centrum van Nederland, tussen Nijmegen, Tiel, Oss en Den Bosch, goed ontsloten door de autowegen A2, A15, A50 en A73 is Botel voor Pampus snel en gemakkelijk bereikbaar.

Parkeren

Hertog Jan Party Cruise heeft de beschikking over een eigen, verlicht parkeerterrein.

Botel voor Pampus
Veerweg 1
6627 AE Maasbommel
Tel. 0487 - 56 22 09
Fax. 0487-56 25 48
Mobiel: 06-531 57 960 
E-mail:
info@hertogjanboot.nl


 

 

Zeilschool

Door de samenwerking in de Hertog Jan Maritiem groep kunnen we ongekende mogelijkheden bieden. Bijvoorbeeld een zeilkamp met logies in het botel en lessen op onze zeilschool.

Vraag naar de mogelijkheden.