Opties

Hertog Jan Maritiem biedt een groot pakket mogelijkheden om uw verblijf extra allure te geven. Het scala dat we kunnen bieden is bijna onbeperkt.

Wij geven u hier alleen een paar mogelijkheden:

  • Teambuilding

Zeilen op een grotere boot is teamwerk. Het dwingt tot samenwerken en goed communiceren met elkaar. In een sportieve, uitdagende sfeer kan gewerkt worden aan teambuilding.

Wij bieden een zeiltraining aan op 2 identieke zeiljachten van het type Hunter, lengte 10.20 meter.
Het zeilen op deze jachten kun je vergelijken met een bedrijf. Dit soort schepen vereist een goede structuur en een intensieve samenwerking. 

  • Boothuur

Hertog Jan Bootverhuur bezit een vloot zeilschepen van de open kajuitboten tot zeiljachten met een lengte tot 10.20 meter. Een vloot die zich wellicht prachtig in laat passen in uw plannen. De bootverhuur ligt naast het botel. 
Daarnaast hebben de gasten van het botel een streepje voor bij de bootverhuur. Vraag er eens naar.

  • Vaarlessen

Hertog Jan biedt een veelzijdig pakket vaarlessen. Lessen in groepsverband of individueel, zowel voor beginners als gevorderden. Dit is, eventueel met een of meerdere huurboten, geweldig in te passen in een maritiem pakket. Daarnaast hebben de gasten van het botel een streepje voor bij de vaarlessen. Vraag er eens naar. 

Botel voor Pampus
Veerweg 1
6627 AE Maasbommel
Tel. 0487 - 56 22 09
Fax. 0487-56 25 48
Mobiel: 06-531 57 960 
E-mail:
info@hertogjanboot.nl

 


 

 

 

Team building

Op een schip ben je helemaal op elkaar aangewezen. Iedereen is er voor verantwoordelijk dat het doel bereikt wordt.

Wij hebben speciale arrangementen voor teambuiding met verblijf in ons botel. Neem contact op voor de mogelijkheden.

 

Zeilschool

Door de samenwerking in de Hertog Jan Maritiem groep kunnen we ongekende mogelijkheden bieden. Bijvoorbeeld een zeilkamp met logies in het botel en lessen op onze zeilschool.

Vraag naar de mogelijkheden.